Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Nyheter
Kategorier
Informationssidor
BetalningsmetoderProduktinformation

Tre-en-en - riisilese-soija-vehnänalkioöljyvalmiste

49.90€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


Riisilese-soija-vehnänalkioöljyvalmiste 120 kpl


Muista tilata Multi-valmistetta Tre-en-en -valmisteen rinnalle varmistaaksesi tarvittavien vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin

Solukalvot tarvitsevat lipidejä ja steroleja pysyäkseen terveinä. Ikävä kyllä, lipidejä, steroleja ja muita tärkeitä ravintoaineita häviää ruokavaliomme peruselintarvikkeista niitä jalostettaessa. Tre-en-en -jyvätiivisteen soluille antama ravinto koostuu ainutlaatuisesta ja hienosta vehnänalkioiden, riisileseiden ja soijapapujen täysjyväuutesekoituksesta. GNLD kehitti ja toi markkinoille Tre-en-en -tuotteen maailman ensimmäisenä kasviravintoainelisänä vuonna 1958. Se sisältää hyvän terveyden ja solutoiminnan tarvitsemia kasvi-LIPIDEJÄ, mukaan lukien omega-6 ja omega-3 -rasvahapot (linoli- ja linoleenihappo), sekä kasvi-STEROLEJA, kuten beta-sitosteroli, gamma-oryzanoli, stigmasteroli ja kampesteroli sekä oktakosanoli.

Lipidit ja sterolit antavat ensisijaisen tärkeää tukea soluille jotta ne voivat ylläpitää tervettä ravintoaineiden imeytymistä sekä kykyä päästä eroon aineenvaihdunnassa syntyvistä kuona-aineista.

Tre-en-en jyvätiiviste ”ravitsee soluja” ainutlaatuisella vehnänalkioiden, riisileseiden ja soijapapujen täysjyväuutesekoituksella. Se sisältää kasvi-LIPIDEJÄ, mukaan lukien omega-6 ja omega-3 -rasvahapot , sekä kasvi-STEROLEJA, kuten beta-sitosteroli, gamma-oryzanoli, stigmasteroli ja kampesteroli sekä oktakosanoli.

Ei sisällä kolesterolia. Kylmäpuristettu ja kylmäprosessoitu ravintoarvon säilyttämiseksi.

Täydellinen lipidi- ja steroliprofiili vehnäalkioista, riisinleseistä ja soijapavuista.

Erilaiset ravintopitoiset fytoravintoaineuutteet raaka-aineista, joita käytetään kaikkialla maailmassa, sisältää solutoiminnan tarvitsemia ravintoaineita kuten omega-3 ja omega-6 rasvahappoja.

Monipuolinen fytoravintoaineuute sisältää solujen optimaalisen toiminnan kannalta välttämättömiä ravintoaineita.

Korvaa tärkeitä steroleja jotka häviävät ruoanjalostuksessa ja -käsittelyssä kuten beta-sitosterolia, gamma-oryzanolia, stigmasterolia ja kampesterolia sekä oktakosanolia.

Pehmeät liivatekuorilot, joiden väriaineena on luonnon klorofylli, suojaavat ravintoaineita ja sulavat helposti.

Kolesteroliton ja hiivaton.

Kylmäpuristettu ja kylmäprosessoitu ravintoarvon säilyttämiseksi.

 fi_tre_en_en_60

 

Ainesosat: riisileseöljy (30,87%), soijapapuöljy (23,19%), vehnänalkioöljy (15,44%), liivate (14,82%), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), stabilointiaine (mehiläisvaha), riisilesejauhe (1,03%), vehnänalkiojauhe (1,03%), väri (titaanidioksidi, klorofyllikuparikompleksi), hapettumisenestoaine (tokoferolisekoitus (soija).

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
CoQ10, Kosttillskott
CoQ10, Kosttillskott
NeoLife Shake Mindre socker, Berries n’ Cream
NeoLife Shake Mindre socker, Berries n’ Cream
Super 10, 25 litraa - hajustettu tehopuhdistusaine
Super 10, 25 litraa - hajustettu tehopuhdistusaine
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Hämta från posten9.18€
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök