Riisilese-soija-vehnänalkioöljyvalmiste 120 kpl Muista tilata Multi-valmistetta Tre-en-en -valmisteen rinnalle varmistaaksesi tarvittavien vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin
Solukalvot tarvitsevat lipidejä ja steroleja pysyäkseen terveinä. Ikävä kyllä, lipidejä, steroleja ja muita tärkeitä ravintoaineita häviää ruokavaliomme peruselintarvikkeista niitä jalostettaessa. Tre-en-en -jyvätiivisteen soluille antama ravinto koostuu ainutlaatuisesta ja hienosta vehnänalkioiden, riisileseiden ja soijapapujen täysjyväuutesekoituksesta. GNLD kehitti ja toi markkinoille Tre-en-en -tuotteen maailman ensimmäisenä kasviravintoainelisänä vuonna 1958. Se sisältää hyvän terveyden ja solutoiminnan tarvitsemia kasvi-LIPIDEJÄ, mukaan lukien omega-6 ja omega-3 -rasvahapot (linoli- ja linoleenihappo), sekä kasvi-STEROLEJA, kuten beta-sitosteroli, gamma-oryzanoli, stigmasteroli ja kampesteroli sekä oktakosanoli.
Lipidit ja sterolit antavat ensisijaisen tärkeää tukea soluille jotta ne voivat ylläpitää tervettä ravintoaineiden imeytymistä sekä kykyä päästä eroon aineenvaihdunnassa syntyvistä kuona-aineista. Tre-en-en jyvätiiviste ”ravitsee soluja” ainutlaatuisella vehnänalkioiden, riisileseiden ja soijapapujen täysjyväuutesekoituksella. Se sisältää kasvi-LIPIDEJÄ, mukaan lukien omega-6 ja omega-3 -rasvahapot , sekä kasvi-STEROLEJA, kuten beta-sitosteroli, gamma-oryzanoli, stigmasteroli ja kampesteroli sekä oktakosanoli. Ei sisällä kolesterolia. Kylmäpuristettu ja kylmäprosessoitu ravintoarvon säilyttämiseksi. Täydellinen lipidi- ja steroliprofiili vehnäalkioista, riisinleseistä ja soijapavuista. Erilaiset ravintopitoiset fytoravintoaineuutteet raaka-aineista, joita käytetään kaikkialla maailmassa, sisältää solutoiminnan tarvitsemia ravintoaineita kuten omega-3 ja omega-6 rasvahappoja. Monipuolinen fytoravintoaineuute sisältää solujen optimaalisen toiminnan kannalta välttämättömiä ravintoaineita. Korvaa tärkeitä steroleja jotka häviävät ruoanjalostuksessa ja -käsittelyssä kuten beta-sitosterolia, gamma-oryzanolia, stigmasterolia ja kampesterolia sekä oktakosanolia. Pehmeät liivatekuorilot, joiden väriaineena on luonnon klorofylli, suojaavat ravintoaineita ja sulavat helposti. Kolesteroliton ja hiivaton. Kylmäpuristettu ja kylmäprosessoitu ravintoarvon säilyttämiseksi.  Ainesosat: riisileseöljy (30,87%), soijapapuöljy (23,19%), vehnänalkioöljy (15,44%), liivate (14,82%), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), stabilointiaine (mehiläisvaha), riisilesejauhe (1,03%), vehnänalkiojauhe (1,03%), väri (titaanidioksidi, klorofyllikuparikompleksi), hapettumisenestoaine (tokoferolisekoitus (soija). |