Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Super 10, 25 litraa - hajustettu tehopuhdistusaine

360.10€

Antal:

Fråga mer om denna produkt


Tehopuhdistusaine, 25 litran kanisterissa.

GNLD:n tehokkain puhdistustuote, tehopuhdistusaine Super 10, tunkeutuu, liuottaa ja emulgoi jopa pinttyneimmän lian. Se on täydellinen tuote teollisuuskäyttöön ja kuitenkin turvallinen kotona. Super 10 helpottaa kaikkea puhdistusta. Ihastut sen kykyyn tunkeutua likaan ja tahroihin, poistaa sormenjäljet, mustat naarmut ja saippuasaostumat kaakeli- ja laattapinnoilta. Voit itse valita kunkin puhdistuskohteen vaatiman pesutehon. Se on tehokasta puhdistusta edullisesti.

Monipuolinen. Puhdistaa kaikentyyppisen lian useimmilta pinnoilta.

Tiiviste. Pienellä määrällä puhdasta. Vähentää ympäristökuormitusta.

Kolmitehoinen. Tunkeutuu likaan, liuottaa sen ja sitoo sen itseensä.

Super 10 on ollut myyntimenestys Euroopassa jo yli 30 vuoden ajan.INGREDIENTS: AQUA, GLYCERYL OLEATE, PPG-2 METHYLETHER, UREA, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, C12-C15 FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED (9EO), C12-C15 PARETH 3, MONOETHANOLAMINE, PARFUM, PROPYLPARABEN, CI 42051, METHYLPARABEN, N,N-BIS(2-HYDROXYETHYL)SODIUMGLYCINAT.


TEHOPUHDISTUKSEEN: Sekoita 1:3 – yksi osa Super 10:ä kolmeen osaan vettä suihkepullossa.

Veritahrat
Kostuta tahra kylmällä vedellä. Suihkauta tahraan Super 10:ä. Hiero varovasti ja anna Super 10:n imeytyä muutaman minuutin. Pese tavalliseen tapaan.

Uunit ja grillit
Lämmitä uuni korkeintaan 50 asteeseen. Katkaise lämpö ja suihkuta keskitetyllä suihkeella. Mikäli neste haihtuu (koska lämpötila on yli 50 astetta), jatka suihkuttamista kunnes uunin seinät pysyvät märkinä. Anna Super 10:n vaikuttaa 5 minuuttia. Suihkuta uudelleen. Anna vaikuttaa vielä 15 minuuttia. Pyyhi uuni karhealla kostealla rievulla.

Moottorit
Käytä moottori lämpimäksi, sammuta, suihkuta Super 10:llä märäksi ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Suihkuta moottori uudelleen ja odota 15 minuuttia. Huuhtele sitten voimakkaalla vesisuihkulla. HUOM! Varo kastelemasta virranjakajaa ja muita sähkölaitteita.

Työkalut ja koneet
Suihkuta ja anna vaikuttaa pari minuuttia. Huuhtele ja pyyhi puhtaaksi.

Kromi
Suihkuta Super 10:llä, hankaa sienellä tai harjalla ja huuhtele huolellisesti vedellä. Kuivaa kromi pyyhkeellä tai säämiskällä, jotta pinnasta tulee hohtava ja tahraton.

Kengänjäljet
Käytä Super 10:ä ja harjaa kengänjälkien poistamiseksi.

NORMAALI PUHDISTUSKÄYTTÖ: Sekoita 1:10 – yksi osa Super 10:ä 10 osaan vettä suihkepullossa.
Seuraavaan puhdistuskäyttöön:
- Keittiön ja kylpyhuoneeen seinät, kaakelit, kaapit jne.
- Matkalaukut, kammat ja harjat.
- Muovi- ja vinyylipinnat.

Muista:
Puhdistaessasi esim. vanhoja maalattuja keittiökaapin ovia kokeile ensin pesemällä pieni alue oven sisäpintaa. Pese alhaalta ylöspäin; älä anna pesuliuoksen ”jäädä” pintaan vaan pyyhi heti kuivaksi äläkä anna pesuliuoksen valua pintaa pitkin.
Ennen lakattujen tai lakkaamattomien puisten kaapinovien pesua tarkista aina valmistajan/myyjän pesuohjeet. Myös lakattu pinta saattaa olla ”arka” vedelle, sillä tietyt lakat ”hengittävät” ja saattavat päästää kosteutta lävitseen.

Kaakelin saumat:
Suihkuta. Puhdistamisen helpottamiseksi anna vaikuttaa muutamia minuutteja. Puhdista sitten esim. hammasharjalla tai muulla pikkuharjalla.

Mustetahrat:
Suihkuta ja anna Super 10:n tunkeutua ja imeä muste.
Huom! Jotkut mustetyypit sisältävät kestoväriä eivätkä lähde pois. Super 10 ei poista myöskään leimasin- tai painoväriä.

Matot (sekä huonekaluverhoilut ja kankaat)
Tärkeää: Tarkista värinkestävyys ennen kuin aloitat. Vesitahrojen välttämiseksi sekoita Super 10 tislattuun veteen. Tuoreet tahrat: Yritä ensin saada tahra imeytymään puhtaaseen riepuun. Suihkauta Super 10:ä. Odota 2-3 minuuttia kunnes tahra on liuennut. Anna imeytyä pehmeään riepuun. Suihkauta jälleen kevyesti, jos on tarpeen. Vaikeasti irtoavia tahroja voi hieroa sormin tai harjalla. Pinttyneitä tahroja poistettaessa käsittely tulee mahdollisesti toistaa. Anna kuivua. Imuroi tahrakohta, kun se on kuivunut. ÄLÄ KASTELE LIKOMÄRÄKSI Super 10:llä.
HUOM! Käytä Super 10:ä vain pienten tahrojen poistoon. Ota aina selvää millainen tahra on kyseessä ja poistaako Super 10 sen tyyppisen tahran.

Lattiat:
Linoleumi, korkki, kumi, puu, kaakeli ja vinyyli.
Käytä likaisuusasteen mukaan 1-3 korkillista Super 10 –tiivistettä 4 litraan lämmintä vettä. Levitä lattialle rievulla tai lattienpesimellä. Pyyhi kostealla tai kuivalla rievulla. Huuhtele puhtaalla lämpimällä vedellä.

Vaatetahrat:
Tärkeää: tarkista vaatteen värinkestävyys ja pesuohjeet ennen kuin aloitat. Auttaa poistamaan hedelmä-, kahvi-, tee-, meikki- ja rasvatahrat vaatteista sekä lian paidankauluksesta. Suihkauta ja anna Super 10:n vaikuttaa 15-20 minuuttia, pese sitten pesukoneessa. Käytä voimakkaampaa liuosta hankaliin tahroihin.

Huom! Älä käytä Super 10:ä auton pesuun. Super 10:ä voidaan käyttää kuitenkin auton vanteiden, kynnysten, etusäleikön jne. pesuun.

Yleispuhdistus- ja pyyhintäaine
Poistaa tahrat, sormenjäljet ja kevyen lian lähes miltä käsitellyltä pinnalta tahansa. Kromi tulee kiiltäväksi, posliini näyttää kuin uudelta, laitteet kirkkailta ja puhtailta, katkaisimet, ovenpielet ja –kahvat ja muut vain vähän likaantuneet pinnat tulevat puhtaiksi. Suihkauta, laske kymmeneen ja pyyhi.

Erityispiirteet:
- Tehokas teollisuuskäyttöön, mutta kuitenkin turvallinen kotona – ei vahingoita mitään vesipesua kestäviä pintoja.
- Kolmivaiheinen toiminta – tunkeutuu, liottaa ja emulgoi.
- Tiiviste – pisara riittää pitkälle.
- Huuhtoutuu helposti – ei jätä tahmeita jäänteitä.
- Ei ole tulenarka – turvallista käyttää tulen lähellä ja kuumissa paikoissa.

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Formula IV  - monipuolinen ravintolisä
Formula IV - monipuolinen ravintolisä
Botanical Balance, ravintolisä
Botanical Balance, ravintolisä
Magnesium Complex
Magnesium Complex
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Balancing Toner 2 Balancing Toner 2
12.40€  27.90€
Refining Toner 1 Refining Toner 1
17.36€  27.90€
Moisturizing Night Formula Moisturizing Night Formula
18.60€  39.60€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök