Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Omega-3 Salmon Oil Plus - lohiöljyvalmiste

37.10€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


lohiöljyvalmiste, 90kpl

Ensimmäinen kaltaisensa ravintolisä, joka takaa vakioidut määrät kaikkia kahdeksaa ihmisen ravitsemukseen kuuluvaa omega-3 perheen jäsentä.

Jo kauan on todistetusti tiedetty, että omega-3 rasvahapoilla on kriittinen rooli ihmisten ravitsemuksessa. Varsinkin kahta kalaöljyistä löydettyä omega-3 rasvahappoa, EPA:ta (eikosapentaeenihappoa) ja DHA:ta (dokosaheksaeenihappoa), on tutkittu paljon.

Nykyään viimeisimmät tieteelliset tutkimukset eivät vain vahvista EPA:n ja DHA:n tärkeätä roolia ihmisten terveyden kannalta, vaan ne ovat myös osoittaneet, että omega-3 rasvahappoperheeseen kuuluu kaikkiaan kahdeksan jäsentä, jotka kaikki vaikuttavat optimaaliseen ravitsemukseen. Tämä kriittisen tärkeä ruokavalioon kuuluvien omega-3 rasvahappojen ketju alkaa ALA:sta (alphalinoleenihappo) ja päättyy DHA:han (dokosaheksaeenihappo), ottaen kuusi tärkeää askelta matkan varrella. Jokaisella tiedetään olevan oma ainutlaatuinen biokemiansa ja tukevan omega-3:n synergististä roolia ihmisten ravitsemuksessa.

Kansainväliset terveysorganisaatiot Euroopassa suosittelevat, että kaikki aikuiset söisivät 2-3 annosta kalaa joka viikko optimaalisen terveyden takia. Ikävä kyllä monien aikuisten ongelma on se, että he syövät hyvin vähän kalaa säännöllisesti ja vain harvoin täyttävät tämän tärkeän ravitsemuksellisen tarpeensa. Suuri osa väestöstä ei saa lainkaan laaja-alaisia omega-3 rasvahappoja viikkoihin, joskus kuukausiin. Mainitsemattakaan sitä faktaa, että useat kalan lähteet ovat epäilyttäviä ympäristön saastumisen vuoksi. Raskaana olevat naiset, jotka eniten tarvitsisivat ravinnostaan omega-3 rasvahappoja, ironisesti saavat ohjeen vähentää kalan syöntiään kertaan viikossa, saasteiden saamisen riskin vuoksi.

GNLD ratkaisee riittämättömän omega-3 rasvahappojen saannin ongelman ainutlaatuisella Omega-3 Salmon Oil Plussalla. Puhdas ja vahva Omega-3 Salmon Oil Plus tarjoaa lohiöljyn täydellisen omega-3 profiilin sisältäen kaikki kahdeksan omega-3 rasvahappoperheen jäsentä. Näin jokaisessa ravintolisäannoksessa on taatusti kattava omega-3 valikoima.

Omega-3 Plus perustuu puhtaaseen, luonnolliseen lohiöljyyn, sisältäen kaikki yhden luonnon rikkaimman omega-3 rasvahappojen lähteen hyödyt.

Se sisältää UHPO3 – Ultra High Potency Omega-3 rasvahappoja – ainutlaatuinen GNLD-teknologia, joka vahvistaa, vakiinnuttaa ja standardisoi erityiset terveyttä edistävät omega-3 rasvahappotasot säilyttäen luonnollisen, ruoasta peräisin olevan,  lohiöljyn hyödyt.

Se on tuotettu molekyylien erottelulla – johtavalla teknologialla, joka valikoi erityiset ravintoainemolekyylit tonnikalasta, sardiineista ja anjoviksesta eliminoimalla tai vähentämällä samalla muita, antaen voittamatonta vahvuutta, puhtautta ja jatkuvuutta.

Se on turvallinen, ilman riskejä kerääntyneistä myrkyistä. Käytämme vain parhaita, huippulaadukkaita, terveystarkastettuja ja terveitä kaloja, jotka on valikoitu ihmisten syötäväksi. Kaikista lähteistä tarkastetaan yli 160 potentiaalista saasteainetta ja hyväksyttävä läpimenoraja on NOLLA.

Vahvuus taattu: jokaisessa kolmen kuorilon annoksessa on 460 mg EPA:ta, 480 mg DHA:ta, 50 mg DPA:ta ja 80 mg sekalaisia omega-3 rasvahappoja.

Uusi pienempi kuorilo, helpompi nielaista.

Ei piilotettuja A tai D -vitamiineja.

 

omega3_salmon_oil_plus 


Ainesosat: Lohiöljy ja omega-3 rasvahappotiiviste (tonnikala, sardiini, anjovis) (67,26 %), liivate (22,40 %), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), soijalesitiini.

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Garlic Allium Complex - Vitlök-lökpreparat
Garlic Allium Complex - Vitlök-lökpreparat
Pro Vitality+ -paketti - kokonaisia ruoka-aineita kätevissä, mukaan otettavissa annospusseissa!
Pro Vitality+ -paketti - kokonaisia ruoka-aineita kätevissä, mukaan otettavissa annospusseissa!
NeoLifeTea - En naturlig blandning av te och örter
NeoLifeTea - En naturlig blandning av te och örter
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Balancing Toner 2 Balancing Toner 2
12.40€  27.90€
Refining Toner 1 Refining Toner 1
17.36€  27.90€
Gentle Cleansing Bar Gentle Cleansing Bar
7.44€  19.10€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök