Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Multi - monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste

21.80€

Antal:

Fråga mer om denna produkt


Monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste 60 kpl
Muista tilata Tre-en-en -valmistetta Multin rinnalle varmistaaksesi solujen hyvinvoinnin ja optimaalisen imeytyvyyden! Multi + Tre-en-en = Formula IV Plus

Jatkuvasti saadaan tutkimuksissa lisävahvistusta sille, että hyvän ravitsemuksen perustana on hyvä vitamiinien ja kivennäisaineiden keskinäinen tasapaino. Me kaikki tiedämme, miten tärkeitä vitamiinit ovat hyvälle terveydelle, mutta kaikki eivät ehkä tiedä, että kivennäisaineiden osuus on 4-5% ihmiskehon painosta ja niillä on ratkaiseva merkitys elimistön normaaleille toiminnoille. Multi on päivittäin nautittava monivitamiini- ja kivennäisainelisä, ja se jatkaa GNLD:n ensiluokkaisten ravintolisien perinteitä. Sen päivittäiseen käyttöön tarkoitettu raudaton koostumus sisältää monia sellaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, joita solujen paras ravitsemus vaatii päivittäin.

Miksi kannattaa nauttia päivittäinen vitamiini- ja kivennäisainelisä?
• Koska ihmiskeho tarvitsee monia eri ravintoaineita toimiakseen mahdollisimman hyvin.
• Koska monet ruokavaliot eivät tarjoa sellaista ravintoaineiden runsautta ja monipuolisuutta, joita hyvän terveyden säilyttäminen edellyttää.
• Koska nykyaikainen elintarvikkeiden käsittely hävittää monia tärkeitä ravintoaineita ja hivenaineita pakatuista elintarvikkeista, joista on tullut kiireisen elämämme perusruokaa.
• Koska ravintoaineita kuluu fyysisen tai henkisen stressin vuoksi ja ne on korvattava.
• Koska vitamiinit ja kivennäisaineet ovat ratkaisevia hyvinvoinnille.
• Koska elimistö ei pysty tuottamaan tiettyjä, normaalille fysiologiselle toiminnalle välttämättömiä aineita ja ne ehkä puuttuvat ruoasta.

Miksi GNLD Multi?
• Monipuolinen koostumus. Tuotteemme ainutlaatuinen koostumus tarjoaa monipuolisen valikoiman tärkeimpiä vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita, jotka ovat välttämättömiä elimistön toiminnan kannalta – kaikki aineosat vaikuttavat yhdessä ruoan puutteiden korvaamiseksi.
• Korvaa elintarvikkeiden käsittelyssä häviäviä hivenaineita.
• Yksi puriste päivässä antaa sinulle runsaasti niitä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita kehosi tarvitsee päivittäin taatakseen soluillesi parhaan ravinnon.
• RAUDATON tuote niille, jotka saavat jo kylliksi rautaa ruoasta.
• Kätevä pakkauskoko, joka riittää 4 kuukautta.
• Ei sisällä säilöntäaineita eikä kemiallisia tai eläinperäisiä aineita.
• Sisältää seuraavia vitamiineja: A, Bl, B2, B6, B12, C, D ja E.
• Sisältää hivenaineita orgaanisesti sidotussa muodossa. Jodia merilevästä.


fi_multi

 

Ainesosat: stabilointiaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkiglukonaatti (16,37%), askorbiinihappo (9,79%), merileväjauhe (6,67%), stabilointiaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), mangaaniglukonaatti (3,38%), E-vitamiini (d-alfa-tokoferyyliasetaatti (soija)) (2,99%), pintakäsittelyaine, (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), niasiiniamidi (2,46%), soijaproteiini (2,22%), soijalesitiini (2,22%), kuivahiiva (2,22%), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kupariglukonaatti (1,95%), retinyyliasetaatti (0,98%), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kalsiumpantotenaatti (0,75%), pintakäsittelyaine (glyseroli), pyridoksiinihydrokloridi (0,36%), ergokalsiferoli (0,29%), riboflaviini (0,20%), tiamiinimononitraatti (0,20%), väri (klorofyllikuparikompleksi, titaanidioksidi), B12-vitamiini (syanokobalamiini, mannitoli) (0,13%), foolihappo (0,02%), kromikloridi (0,01%), natriumseleniitti (0,005%).

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Formula IV  - monipuolinen ravintolisä
Formula IV - monipuolinen ravintolisä
Enriching Conditioner
Enriching Conditioner
Cruciferous Plus  - Ristikukkaiset kasvit - suojaavat solujen DNA:ta
Cruciferous Plus - Ristikukkaiset kasvit - suojaavat solujen DNA:ta
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Gentle Cleansing Bar Gentle Cleansing Bar
7.44€  19.10€
Refreshing Facial Cleanser 1 Refreshing Facial Cleanser 1
14.88€  27.40€
Moisturizing Night Formula Moisturizing Night Formula
18.60€  39.60€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök