Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Kal-Mag Plus D - kivennäispuriste Kalsium: elimistössämme runsaimmin esiintyvä kivennäisaine

20.40€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


Kivennäisainepuriste 160 kpl

Elimistön kalsiumista yhdeksänkymmentäkahdeksan prosenttia turvaa luustomme vahvuuden ja kovuuden. Yksi prosentti on hampaissa ja loput 1 prosenttia on jakautuneena ympäri elimistöä lihaskudoksessa, hermokudoksessa ja verenkierrossa.

Kalsium on enemmän kuin vain luuta ja hampaita
Kalsium on välttämätöntä kaikelle lihaskasvulle ja lihastoiminnoille. Sydämen lyönnit, hengitys ja kykymme liikkua ovat riippuvaisia kalsiumista. Impulssit eivät voi siirtyä hermojärjestelmässämme ilman kalsiumia. Kalsium osallistuu myös verenhyytymistapahtumaan, monien entsyymien aktivointiin1) ja ravintoaineiden ja kuona-aineiden kulkuun solukalvon läpi.

Kalsiuminpuute on todellista Kaikista ravintoaineista on ravinnossa useimmin puutetta juuri kalsiumista. Keskivertoaikuinen saa ainoastaan noin 50% päivittäisestä saantisuosituksesta, naiset useimmiten vielä vähemmän. Vaikka maito ja maitotaloustuotteet ovat luotettavia kalsiuminlähteitä, sisältävät ne yleensä myös paljon kaloreita, rasvoja ja kolesterolia – aineita, joita monet yrittävät välttää. Lisäksi kahvi ja alkoholi poistavat kalsiumia järjestelmästä. Stressi voi vaikuttaa huomattavasti kalsiumin määrään, sillä se heikentää kalsiumin imeytymistä samalla kun elimistön kalsiumintarve kasvaa. Aikaisessa vaiheessa kalsiuminpuutos ilmenee tilana, jota kutsutaan tetaniaksi ja sille on ominaista lihaskouristukset sekä käsien ja jalkojen puutuminen ja kihelmöinti. Lapsilla kalsiuminpuute saattaa johtaa luuston epämuodostumiin ja kasvun heikkenemiseen. Vanhoilla ihmisillä saattaa kehittyä osteoporoosi. Muita puutosoireita ovat nivelkivut, sydämentykytykset, hidas pulssi ja hammasmätä. Äärimmäisissä tapauksissa voi ilmetä verenhyytymisen hidastumista tai taipumusta verenvuotoon.


Kal-Mag plus D
Kal-Mag plus D on ideaalinen ravintolisä päivittäiseen kalsiumin ja magnesiumin saantisi takaamiseksi, optimaalisessa suhteessa 2:1. Tuotteeseen on lisätty myös D-vitamiia kalsiumin imeytymisen tehostamiseksi. Yhdessä nämä kolme ainetta - kalsium, magnesium ja D3-vitamiin - luovat tehokkaan ravintolisän, jota voi suositella aivan kaikille!

On olemassa muutamia ihmisryhmiä, joilla yleisesti ottaen on muita suurempi kalsiumin tarve. Näitä ovat mm. raskaana olevat ja imettävät naiset, naiset vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen, urheilullisesti aktiiviset ihmiset, sekä kaikki vanhemmat ihmiset.

 

Optimaalinen suhde 2:1 kalsiumin ja magnesiumin välillä, suurempien ravitsemuksellisten vaikutusten saamiseksi.

Puhdasta farmaseuttista kalsiumkarbonaattia, joka on helposti kehon käytettävässä muodossa.

Sisältää D-vitamiinia, joka huomattavasti lisää kalsiumin imeytymistä ruoasta luukudoksiin asti.

Kolme puristetta GNLD:n Kal-Mag Plus D:tä sisältää 450mg kalsiumia tasapainotettuna 225mg:lla magnesiumia ja 3 µg:lla D-vitamiinia optimaalisen ravitsemuksen takaamiseksi.

 

kal_mag_d

 

Ainesosat: kalsiumkarbonaatti (57 %), magnesiumoksidi (19 %), stabilointiaine (mikrokiteinen selluloosa), stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), stabilointiaine (rasvahapot), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), stabilointiaine (rasvahappojen kalsiumsuolat), D3-vitamiini (kolekalsiferoli) (0,1%).

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Garlic Allium Complex - Vitlök-lökpreparat
Garlic Allium Complex - Vitlök-lökpreparat
Enriching Conditioner
Enriching Conditioner
Moisturizing Hand & Body Lotion
Moisturizing Hand & Body Lotion
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Refreshing Facial Cleanser 1 Refreshing Facial Cleanser 1
14.88€  27.40€
Refining Toner 1 Refining Toner 1
17.36€  27.90€
Moisturizing Night Formula Moisturizing Night Formula
18.60€  39.60€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök