Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Formula IV Plus - monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste

42.30€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


Monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste 60 kpl

Tutkijat painottavat edelleen, että on olemassa muitakin tärkeitä ravintoaineita kuin klassiset vitamiinit ja kivennäisaineet. Niin tärkeitä kuin nämä kaksi ryhmää ovatkin optimaalisen terveyden kannalta, olemme myös oppineet että fytoravintoaineet, entsyymit, hivenaineet ja muut ravintoaineet ovat yhtä tärkeässä roolissa. Alkuperäinen Formula IV, joka kehitettiin 1950-luvulla, oli ensimmäinen monivaikutteinen ravintolisä, joka sisälsi vitamiineja, kivennäisaineita ja fytoravintoaineita, kuten tärkeitä lipidejä ja steroleja. Formula IV Plus jatkaa tätä erinomaisten ravintolisien perinnettä raudattomalla koostumuksella, joka sisältää myös kivennäisaineita. Lisäksi se tyydyttää 100% päivittäisestä sinkin tarpeesta. Formula IV Plus sisältää myös enemmän Treen- en -jyvätiivistettä kuin edeltäjänsä Formula IV; ainetta, jota ihmiset ympäri maailmaa ovat jo vuosikymmeniä käyttäneet tehokkaana ravintolisänä.

Miksi ravintolisiä?
• ihmiskeho tarvitsee lukuisia ravintoaineita voidakseen mahdollisimman hyvin
• monet ruokavaliot eivät tarjoa riittävästi tai riittävän laajaa valikoimaa ravintoaineita taatakseen optimaalisen terveyden
• monet nykyaikaiset ruokavaliot ovat riippuvaisia pitkälle jalostetuista raaka-aineista, joista on jatkojalostuksen aikana kadonnut ravintoaineita, erityisesti lipidejä ja steroleja. Samoin ”moderneista” ruoista puuttuu usein tärkeitä hiven- ja kivennäisaineita.

Miksi GNLD:n Formula IV Plus?
• Laaja-alainen valikoima ravintoaineita: tärkeimmät vitamiinit, kivennäisaineet (mukaan lukien 100% sinkin suositellusta päiväannoksesta) ja lipidit/sterolit työskentelevät yhdessä täyttääkseen puutteita ruokavaliossa.
• - Sisältää riittävän annoksen Tre-en-en - jyvätiivistettä vehnänalkioista, riisileseistä ja soijapavuista, jotka kaikki ovat hyviä keskeisten lipidien ja sterolien lähteitä.
• - Sisältää lipidejä, steroleja, vitamiineja ja kivennäisaineita ja vahvistaa siten ”Elämänketjun” kaikkien lenkkien toimintaa. Koska Formula IV Plus sisältää tärkeimpiä ravintoaineita, se auttaa kehoa sulattamaan, syntetisoimaan ja hyödyntämään proteiineja sekä käyttämään hiilihydraatteja energianlähteenä.
• Tre-en-en toimii yhteistyössä tuotteessa olevien vitamiinien, kivennäisaineiden ja muiden ravintoaineiden kanssa ja sen on tieteellisesti todistettu tukevan ravintoaineiden tehokasta hyväksikäyttöä.
• -RAUDATON, eli sopii myös heille, jotka jo saavat riittävästi rautaa ruokavaliostaan.
• Saatavilla läpipainopakkauksissa; käytännöllinen ottaa mukaan mihin tahansa.
• Ei säilöntäaineita.
• Korvaa ravintoaineet, jotka ruoan jalostus tuhoaa: seleeni ja kromi.
• Väri luonnollisista klorofylleista.

 

fi_form4_plus
Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Gentle Cleansing Bar
Gentle Cleansing Bar
LDC, 5 litraa - astianpesu- ja kevytpuhdistusaine, käsinestesaippua
LDC, 5 litraa - astianpesu- ja kevytpuhdistusaine, käsinestesaippua
Aloe Vera Plus - aaloejuoma
Aloe Vera Plus - aaloejuoma
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Moisturizing Night Formula Moisturizing Night Formula
18.60€  39.60€
Gentle Cleansing Bar Gentle Cleansing Bar
7.44€  19.10€
Balancing Toner 2 Balancing Toner 2
12.40€  27.90€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök