Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Flavonoid Complex - Flavonoidit - karotenoidien serkkuja

25.20€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


Ravintoainevalmiste 60 kpl

Ruoassamme flavonoideja esiintyy pääasiassa hedelmissä ja vihanneksissa: suuria määriä flavonoideja on myös teessä ja viineissä sekä sitrushedelmissä ja marjoissa. Yksi ravinnossa olevien flavonoidien tärkeimmistä tehtävistä on suojata hapettumiselta vesipitoisilla alueilla solujen ympärillä sekä elimistön nesteissä, esimerkiksi veressä. Käyttämällä julkaistua analyysitietoa GNLD kehitti koostumuksen flavonoideja ja vastaavia yhdisteitä sisältävistä aineista, jotka olisivat mukana paljon flavonoideja sisältävässä hedelmä ja vihannesannoksessa. Näihin tutkimiimme ravintoaineisiin kuuluvat:punajuuret, mustikat, karpalot, seljanmarjat, vihreä tee, rypäleet (punaiset ja mustat), greipit, lehtikaalit, sitruunat, appelsiinit, vadelmat.

Jokainen GNLD Flavonoid Complex puriste kehitettiin sellaiseksi, että se vastaa yhtä annosta näitä ravintoaineita. Raaka-aineet valittiin huolellisesti niin, että mukaan tulivat kaikki flavonoidit mukaanlukien:
Antosyaanit Näitä tummanvioletteja yhdisteitä esiintyy tummissa viinirypäleissä, punajuurissa, sipuleissa ja marjoissa.

Katekiinit esimerkiksi katekiini, epigallokatekiini, epikatekiinigallaatti, epikatekiini ja epigallokatekiinigallaatti. Nämä ovat tärkeimmät vihreässä teessä esiintyvät polyfenolit. Hedelmät, esimerkiksi omenat sisältävät myös katekiineja.

Ellaghappo Läheistä sukua flavonoideille, esiintyy runsaimmin marjoissa ja myös pähkinöissä.

Flavonit Esimerkiksi apigeeni ja luteoliini. Flavoneja esiintyy sitrushedelmissä, tummissa viinirypäleissä ja vihreissä pavuissa.

Flavonolit Esimerkiksi kversetiini, kamferoli ja myristiini. Flavonoleja on useissa hedelmissä ja vihanneksissa kuten lehtikaalissa, pinaatissa, appelsiineissa ja sitruunoissa.

Flavanonit esimerkiksi hesperidiini, neo hesperidiini ja naringeeni. Flavanoneja esiintyy tavallisesti sitrushedelmissä, kuten greipeissä, appelsiineisssa ja sitruunoissa.

Vesiliukoisia antioksidantteja. Laajakirjoinen ravintolisä, joka sisältää ihmisen normaaliin ruokavalioon kuuluvien hedelmien ja vihannesten luonnollisia flavonoideja.

Kokonaisia ruoka-aineita. Valmistettu runsaasti flavonoideja sisältävien luonnonuutteiden ja –tiivisteiden sekoituksesta. Nämä flavonoidit uutetaan kokonaisista karpaloista, lehtikaalista, vihreästä teestä (kofeiiniton), punajuuresta, punaisista ja tummista viinirypäleistä, appelsiinista, sitruunasta ja greipistä. Sisältää myös imeytymistä tehostavaa C-vitamiinia.

Kätevä annostelu. Yhdessä puristeessa on runsaasti flavonoideja sisältäviä hedelmiä ja vihanneksia. Näin tiedät saavasi riittävästi vesiliukoisia antioksidantteja koko päivän tarpeiksi.

 

Miksi GNLD Flavonoid Complex?
• Laajakirjoinen vesiliukoisten antioksidanttien lisä. Flavonoid Complex sisältää flavonoideja, jotka edustavat kaikkia flavonoidiluokkia juuri sellaisina kuin ne esiintyvät luonnollisessa muodossa ihmisten syömissä hedelmissä ja vihanneksissa.
• Kokonaisista ruoka-aineista valmistettu. GNLD:n ainutlaatuinen flavonoidisekoitus on valmistettu runsaasti flavonoideja sisältävistä uutteista ja tiivisteistä, joiden raaka-aineina ovat karpalot, lehtikaali, vihreä tee (kofeiiniton), punajuuret, seljanmarjat, vadelmat, mustikat, punaiset ja mustat viinirypäleet, appelsiinit, sitruunat ja greipit sekä C-vitamiini (parantamassa imeytymistä).
• Sisältää kaikkia tärkeitä flavonoideja laboratoriossa määriteltyinä pitoisuuksina. Flavonoid Complex on testattu, jotta voitaisiin taata sen erityisen ravintoainesisällön säilyminen.
• Helppo nauttia. Jokaisessa puristeessa on sama vesiliukoinen antioksidanttikoostumus kuin runsaasti flavonoideja sisältävässä hedelmä- ja vihannesannoksessa.
• Luonnollinen.

 

fi_flavonoid

 

Ainesosat: stabilointiaine (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), karpalouute (13,51%, vastaa 833 mg karpaloa/puriste), lehtikaalitiiviste (10,81%, vastaa 570 mg lehtikaalta/puriste), vihreä teeuute (5,40%, vastaa 360 mg vihreää teetä/puriste), punajuurijauhe ( punajuuri, mallasdekstriini) (5,40%), askorbiinihappo (4,89%), marjajauhe (seljanmarjaa, vadelmaa, mustikkaa, viinirypäleuute, mallasdekstriini) (4,053%), sitrusbioflavonoidit (2,30%), viinirypäleenkuorijauhe (1,35%), punainen viinirypälejauhe (viinirypäle, mallasdekstriini) (1,35%), pintakäsittelyaine (rasvahapot, hydroksi-propyylimetyyliselluloosa), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuola), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (glyseryylitriasetaattii), väri (karmiini, klorofyllikuparikompleksit).

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Refining Toner 1
Refining Toner 1
Tre-en-en - riisilese-soija-vehnänalkioöljyvalmiste
Tre-en-en - riisilese-soija-vehnänalkioöljyvalmiste
Cruciferous Plus  - Ristikukkaiset kasvit - suojaavat solujen DNA:ta
Cruciferous Plus - Ristikukkaiset kasvit - suojaavat solujen DNA:ta
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Refining Toner 1 Refining Toner 1
17.36€  27.90€
Gentle Cleansing Bar Gentle Cleansing Bar
7.44€  19.10€
Moisturizing Night Formula Moisturizing Night Formula
18.60€  39.60€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök