Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Kategorier
Informationssidor
Betalningsmetoder


Produktinformation

Betaguard - Suojaa kehoasi passiiviselta tupakoinnilta ja päivittäisiltä myrkyiltä!

32.30€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


Ravintoainevalmiste 100 kpl

Miksi antioksidantteja?
• Luonnon suojaavia ravintoaineita, joita on saatava ravinnosta.
• Suojaavat solujamme ja kudoksiamme hapettumisen aiheuttamilta vaurioilta.
• Vangitsevat ja tuhoavat vahingolliset vapaat happiradikaalit.
• Suojaavat ilman, veden ja ruoan epäpuhtauksien aiheuttamalta hapettumiselta.

GNLD tarjoaa GNLD Betaguardin
Tieteelliset todisteet, jotka tukevat käsityksiä tiettyjen ravintoaineiden positiivisista vaikutuksista elimistön puolustusmekanismeihin, johtivat GNLD Betaguardin kehittämiseen. Tämän tuotteen on kehittänyt Scientific Advisory Boardin (SAB) seniorijäsen tri Arthur Furst. Se on kehitetty erityisesti auttamaan elimistöä suojautumaan ilman, veden ja ruoan sisältämiä vahingollisia aineita vastaan. GNLD Betaguardista saa sopivan annoksen suojaavaa beetakaroteenia, joka on yksi luonnon tehokkaimmista antioksidanteista. Tämä aine voi vangita ja tuhota ”vapaat happiradikaalit”. Tämä happimuoto on hyperaktiivinen molekyyli, joka voi aiheuttaa suurta vahinkoa soluille ja pystyy aloittamaan reaktioita, jotka synnyttävät muita vapaita radikaaleja.

Miksi GNLD Betaguard?
• Tri Arthur Furstin, maailmankuulun toksikologin ja GNLD Scientific Advisory Boardin, SAB:n, jäsenen kehittämä tuote.
• Tarjoaa laajan kirjon antioksidantteja.
• Beetakaroteeni ja E-vitamiini suojaavat solun ja kudosten rasvaa sisältäviä osia.
• C-vitamiini ja seleeni suojaavat solun ja kudosten vettä sisältäviä osia.
• Tukee elimistön luonnollista myrkytöntämisprosessia sinkin ja kuparin avulla.
• Valmistettu luonnollisista ihmisen ravintoketjuun kuuluvista ruoka-aineista; sisältää beetakaroteenia ja muita luonnollisia karotenoideja porkkanasta.
• Käytännöllinen puriste, joka on helppo niellä ja joka imeytyy helposti.
• Täydentää mainiosti Carotenoid Complexia.

Tri Arthur Furst (1914-2005), maailmankuulu
syöpätutkija ja toksikologi, GNLD:n SAB:n
emeritusjäsen, on kehittänyt tämän tuotteen.

GNLD Betaguard –luonnollinen ero
GNLD:n beetakaroteeni on uutettu luonnollisesta porkkanaöljystä, ja se muuttuu elimistössä tarpeen mukaan A-vitamiiniksi. Betaguard sisältää myös tehokasta antioksidanttia, luonnollista E-vitamiinia, joka on peräisin kasviraaka-aineesta. Uusimmat tieteelliset tulokset E-vitamiinitutkimuksista osoittavat, että E-vitamiini voi suojata savusumun otsonilta. E-vitamiini suojaa myös solukalvoja hapettumiselta heikentämällä vapaitten radikaalien vahingollista vaikutusta. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka antaa antioksidanttisuojan solun vettä sisältäville solunosille. Sillä on myös tärkeä merkitys E-vitamiinin uudelleenrakentamisessa. Sinkki toimii elimistön suojana kadmiumin myrkylliseltä vaikutukselta. Kadmium on yksi myrkyllisimmistä aineista ympäristössämme. Se voi estää elimistön monien entsyymien toiminnan. Betaguard sisältää myös kuparia sen varmistamiseksi, että sitä on riittävästi sinkin lähistöllä, mikä voi vaikuttaa kuparin imeytymiseen. Kupari muodostaa yhdessä sinkin kanssa uusia antioksidantteja tärkeiden entsyymien muodossa. Betaguard sisältää seleeniä, tärkeää hivenainetta, jota elimistö tarvitsee suojaksi myrkyllisiltä raskasmetalleilta esim. kadmiumilta, elohopealta ja lyijyltä. Seleeni, joka on osa elimistön omaa myrkytöntävää entsyymijärjestelmää, auttaa neutralisoimaan vahingollisia vapaita happiradikaaleja. Yhdessä E- ja C-vitamiini, beetakaroteeni, seleeni ja sinkki muodostavat voimakkaan antioksidanttijoukkueen. GNLD Betaguard on erinomainen tuote, joka on kehitetty tukemaan elimistön luonnollista kykyä vastustaa epäpuhtauksien vahingollisia vaikutuksia. Tällainen suoja on tärkeää meille kaikille, mutta välttämätöntä saastuneilla suurkaupunki- ja teollisuusalueilla asuville ja myös tupakoijille.

Betaguard ja Carotenoid Complex – tehokas antioksidanttijoukkue – tarvitsemme molempia
Usein ihmiset, jotka haluavat vahvistaa antioksidanttien saantiaan ravinnosta, esittävät kysymyksen, kumpi on tehokkaampaa Betaguard vai Carotenoid Complex? Vastauksena on, että tarvitsemme molempia. Molemmat tarjoavat arvokkaita ravintoaineita, jotka eri tavalla auttavat elimistöä saamaan sen tarvitseman tyydyttävän suojan.
• Carotenoid Complex ja Betaguard tyydyttävät kumpikin eri tyyppisiä ravintoainepuutteita, joita voi olla ravinnossamme.
• Betaguard on yhteisvaikutteinen sekoitus antioksidanttisia ja myrkytöntäviä ravintoaineita, ja se on kehitetty tarjoamaan maksimaalinen suoja ympäristömme myrkyiltä.
• Tarvitsemme karotenoideja emmekä saa niitä tarpeeksi. Jokainen Carotenoid Complex -kuorilo auttaa täyttämään tyhjiötä tarjoamalla saman määrän karotenoideja, joka on optimaalisessa hedelmä- ja vihannesannoksessa. On ilmeistä, että jos haluamme taistella nykyajan aggressiivista elämäntyyliämme vastaan ja elää pitkän ja aktiivisen elämän, tarvitsemme silloin sekä Betaguardia että Carotenoid Complexia.

 

fi_betaguard_new

 

Ainesosat: laktoosi (47,78%), stabilointiaine (mikrokiteinen selluloosa), porkkanaöljyuute (porkkanaa 18,72%, vastaa 9,3 g porkkanaa/puriste, soijaproteiini), C-vitamiini (6,46%), E-vitamiini (d-alfatokoferyyliasetaatti (soija)) (2,27%), sinkkioksidi (2,38%), kupariglukonaatti (2,37%), stabilointiaine (rasvahapot), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), natriumseleniitti (0,02%).

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Super 10, 1 litra - hajustettu tehopuhdistusaine
Super 10, 1 litra - hajustettu tehopuhdistusaine
Tre - ravitseva juoma superhedelmistä
Tre - ravitseva juoma superhedelmistä
Multi - monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste
Multi - monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Kampanjer
Moisturizing Night Formula Moisturizing Night Formula
18.60€  39.60€
Balancing Toner 2 Balancing Toner 2
12.40€  27.90€
Refreshing Facial Cleanser 1 Refreshing Facial Cleanser 1
14.88€  27.40€
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök