Huvudsidan Nya produkter Kampanjer Nyheter Kontakta oss Ditt konto
Nyheter
Kategorier
Informationssidor
BetalningsmetoderProduktinformation

Anti-Aging Collagen Cream

39.60€

Antal:
st

Fråga mer om denna produkt


Kollageenivoide, 50 g

Anna ihosi nauttia ihanasti kosteuttavan Nutriance Anti-Aging Collagen Creamin kosketuksesta. Täyteläinen ja houkutteleva voide sisältää runsaasti kosteuttavia aineosia – kollageenia, hydroelastiinia ja mukopolysakkarideja – ja sen on kliinisissä testeissä todettu vähentävän ryppyjen ja hiusjuonteiden syntyä. Nutriance Anti-Aging Collagen Cream virkistää ihoa, täyttää ihosoluja ja edistää nuorelle iholle tyypillisen kosteustasapainon syntyä. Luonnon aloe vera, provitamiini B5 (pantenoli) ja kurkku-uute viilentävät ja hoitavat ihoa. Ihosta tulee pehmeä, sileä ja miellyttävän tuntuinen.

Kosteuttava voide, joka hemmottelee ihoa. Sisältää kollageenia, hydroelastiinia ja mukopolysakkarideja, jotka tuovat kosteutta ihosoluille ja vahvistavat ihon luonnollista kosteussuojaa.

Ihon kosteuspitoisuus on yli 76% suurempi jopa 30 minuuttia käytön jälkeen, minkä Euroopassa tehdyt kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet.

Parantaa ihon kosteustasapainoa. Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka sisältää Aloe veraa, liukoista kollageenia ja elastiinia, skvaleenia ja dimetikonia.

Kliiniset tutkimukset osoittavat tuotteen vähentävän merkittävästi ryppyjä ja hiusjuonteita.

Sisältää vesipohjaisia kasviperäisiä raaka-aineita: Aloe veraa ja kurkku-uutetta, jotka kosteuttavat elvyttävästi ja auttavat samalla ylläpitämään ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Sisältää skvaleenia, joka toimii yhteistyössä ihon oman talin kanssa ja saa aikaan nuorekkaan kosteustasapainon.

Täydentää Nutriance Synergy Cyclea silloin, kun ihosi tarvitsee ylimääräisen annoksen pehmeää kosteutta.

Testattu kliinisesti Euroopan arvostetuimpiin kuuluvassa dermatologisessa tutkimuslaitoksessa.

AINESOSAT:
PEG-100 STEARATE, ISOSTEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, SOLUBLE COLLAGEN, ALOE BARBADENSIS, HYDROLYZED ELASTIN, PANTHENOL, GLYCOSAMINOGLYCANS, CUCUMIS SATIVUS, GLYCERIN, METHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, PARFUM, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

Klicka här för mer information om produkten.
Se även dessa produkter
Pumppu 250 ml:n pulloon
Pumppu 250 ml:n pulloon
Mild Revitalizing Shampoo
Mild Revitalizing Shampoo
Kanisteripumppu 10 l Super 10
Kanisteripumppu 10 l Super 10
Logga in
E-postadress:
Lösenord:
Kundvagn
0 st.
Fraktmetoder
Hämta från posten9.18€
Postens hemleverans13.64€
Matkahuolto NärpaketTarvitaan paikkakunta
Fraktavgifterna uppdateras automatiskt efter innehållet i kundvagnen. För över 200 € beställningar bjuder vi på frakten!
Produktsök
Skriv in sökord
 
Avancerad sök